Coinmarketcap Learn And Earn Campaign Answers

Quiz https://coinmarketcap.jotform.com/220462950352956

Q and A

1: What is the Oasis Protocol?

Ans: Oasis Network is a Layer 1 blockchain that can expand DeFi beyond early adopters into mass market adoption.

2: Why is Oasis ideal for DeFi?

Ans: All of the above

3: What is the ROSE token capped at?

Ans: 10 billion

4: What is the ROSE token used for?

Ans: Staking and safety and security of the network

5: What is YuzuSwap?

Ans: The first EX bulit by community developers on Oasis

6: Who are some of the backers of the $200 million Oasis Ecosystem Fund?

Ans: All of the above

7: What do Oasis’ privacy preserving features facilitate?

Ans: Confidential computiation and MEV defense bring DEFI to the mainstream

8: What is Emerald?

Ans: An EVM compatible ParaTime

Sumbit Rose Address From Binance Or Oasis Extension

--

--

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store